Teken- & Schilderles

Ik ben  als docent verbonden aan twee amateurkunstenaarverenigen:

  • Bij HAK (Heerhugowaardse Amateur Kunstenaars) kun je mij elke donderdagmorgen, uitgezonderd de schoolvakanties, treffen.
  • Bij Tintoretto (Heiloo) verzorg ik twintig woensdagavonden. Bij deze vereniging is het jaar opgedeeld in twee cursussen in het voor- en najaar.  De cursusavonden vinden twee wekelijks plaats.
  • Ook kun je bij beide verenigingen op andere dagen  en bij andere docenten terecht, zowel ‘s avonds als overdag. Voor meer informatie verwijs ik je door naar de websites van beide verenigingen.

HAK: http://www.hak79.nl/       Tintoretto: http://www.tintoretto-heiloo.nl/

Privéles

Wil je wel graag beter leren tekenen en schilderen, maar wil je je niet verbinden aan een vereniging, dan is privéles een goede optie. Het eigenlijke werk verricht jij thuis. Tijdens de les bespreken we je werk. Ik geef je tips over techniek, materiaalgebruik en over alles waarvan ik denk dat jij het kunt gebruiken op je kunstzinnige reis, en ontdekkingstocht naar je mogelijkheden. We oefenen wat, met potlood, verf, met welk materiaal je  maar werken wilt. En daarna krijg je een nieuwe thuisopdracht mee. Heb je die klaar, dan kom je weer, en gaan we gezellig aan de keukentafel hard aan het werk met jouw werk.

Wat kost privéles? Een cursus met vijfstrippenkaart (5x 30 minuten) kost 87,50 euro. Een cursus met tienstrippenkaart 160 euro. Een strippenkaart is een halfjaar geldig.

Kan ik het een keer uitproberen? Jazeker, dan betaal je gewoon 17.50 euro voor één les van 30 minuten.

Wat moet ik de eerste keer meenemen? Wat werk van jezelf. We gaan namelijk steeds door op wat jij gemaakt hebt. Qua materiaal volstaat in principe een potlood, maar wil je met andere materialen werken, olie- of acrylverf, pastel, inkt, dan neem je dat mee. Wil je  graag met olieverf leren schilderen, maar heb je geen idee wat je daarvoor moet aanschaffen, dan bespreken we dat dat tijdens de eerste les. (Voor kunstschildermateriaal Alkmaar en omgeving zie: www.theogroothuizen.nl/  www.marzkreatiek.nl/  Voor West-Friesland zie: www.artsandcrafts.nl/ 

Kan het ook met z’n tweeën?  Jazeker, de les wordt dan verlengd tot 60 minuten. De opzet blijft hetzelfde.

Ik wil het graag uitproberen, maar ik heb geen vervoer, of ik zie een beetje tegen de afstand op. Kun je ook bij mij komen?

Natuurlijk kan dat! Dat vind ik ook gezellig. Wel zullen we in alle redelijkheid een afspraak moeten maken over mijn reistijd en reiskosten.

Meer vragen?

Bel mij vrijblijvend: 06 39105887. Of mail me: keeswagemaker@hotmail.com. Of vul het contactformulier in.