Jubileum/persoonlijk

Om een jubileum extra aandacht te geven, is een jubileumkunstwerk(je) wellicht een goed idee. Er is een tijd overbrugd en daar zit een beeldverhaal in. Onderstaande pentekening is een eenvoudig voorbeeld van iets wat ik bij een jubileum kan maken. In dit geval 60 jaar Michaelparochie in Zuidschermer. Deze prent is in 1989 gedrukt en hangt mooi ingelijst bij minsten honderd gezinnen, tot in Canada en de V.S toe. Ook is deze prent nog steeds als placemat te bewonderen in café ‘t Torenerf in Zuidschermer. www.torenerf.nl/

 

70jaarmichael

 

Een jubileum kan ook een persoonlijk of familair gekleurd zijn. En daar valt de scheiding tussen een jubileumkunstwerk en een persoonlijk kunstwerk nagenoeg weg.

Gemaakt voor slagerij Jonker (St Pancras)

herdenkingsprent/tekening (pen en inkt) gemaakt voor slagerij Jonker (St Pancras)

Hieronder een voorbeeld van een persoonlijk gekleurd kunstwerk. In dit geval een muurschildering. Vooraf verzamel ik in een gesprek zoveel mogelijk informatie over  werk/hobby’s,  gebeurtenissen uit het leven, vaak verwerk ik de woonomgeving erin, en daarna maak ik er één beeldverhaal van. In dit geval gaat het om een familiebeeldverhaal, uitgevoerd als muurschildering.

muurschildering1

Prijzen van de pentekeningen: vanaf 150 euro. Bij een dergelijke bewerkelijk en complexe wandschildering moet u in de richting van de 1000 euro denken. Ook is er van alles mogelijk in stijl, die ik kan variëren van stripachtig tot min of meer realistisch. Vanwege de enorme diversiteit is het onmogelijk om meer duidelijkheid te bieden.

Wilt u meer weten? Ga door naar het contactformulier.
U kunt ook gewoon een mail sturen naar: keeswagemaker@hotmail.com,
of bel me: 06 39105887