bedrijf/beroep

Ja, doe eens gek! U heeft een bedrijf, een beroep en  een vage wens om eens iets met kunst te doen. Waarschijnlijk heeft u zelf al een richting in uw hoofd. Ik zet het om in een helder beeld. En heeft u zelf geen idee. Ik heb fantasie genoeg. Kijk eens rond op deze pagina om u een idee te geven van de mogelijkheden en de prijzen.

Ravo1

Dit ontwerp is uitgevoerd in acryl op doek voor RAVO, formaat:  60/80 cm. Een dergelijk ontwerp zou ook 6 bij 8 meter uitgevoerd kunnen worden als wandschildering. Of als pentekening van 20/30 cm. Ik gebruik veel illustratieve/stripachtige elementen die zich goed lenen voor werken op groot formaat. Maar een dergelijk goed en helder ontwerp verliest ook geen kracht als het wordt verkleint, voor bijvoorbeeld reproductie op een beker.

Voor schilderijen van 60/80 cm reken ik tussen de 400 en 800 euro. Het verschil zit hem in de tijd. Een ontwerp met minder elementen erin, kost mij minder tijd.  Een pentekening  maak ik al vanaf 150 euro. Een ontwerp uitgevoerd in acryl op papier kost uiteraard meer. Bij een ontwerp uitgevoerd als wandschildering, hangt veel af van het gewenste formaat en de daarmee samenhangende materiaalkosten.

 

grondverzet Schoenmaker2

Dit schilderij (olieverf op paneel 70/90 cm)  is gemaakt voor Schoenmaker grondverzet http://www.hschoenmakerbv.nl/ Bij dit doek is een ambachtelijk bewerkelijke techniek gebruikt, ook bevat de voorstelling veel elementen. Een dergelijk schilderij maken kost veel tijd. Prijzen voor dergelijke werken bij benadering 1500 euro.

 

Deze haast abstracte aquarelletjes zijn leuk voor in de kapsalon, of om cadeau te doen. In het echt zijn ze maar 8 bij 8 cm ten hoogste. Ik kan ze bij ieder denkbaar beroep in een dergelijke vorm voor u maken, voor maar 12,50 euro per stuk, worden ze in een mooi passe partout naar uw adres verzonden.

De kunstwerken met een beroepsthema hebben een hoog stripgehalte, waardoor ik er humor in kan stoppen. Ze zijn helder, kleurig of zwart/wit.

Minder stripachtig kan ook. De helderheid en kwaliteit blijft hetzelfde, maar de humor wordt wat minder. Het wordt meer kunst zo u wilt. Onderstaande werken zijn veelluiken gemaakt in opdracht voor specifieke bedrijven.

 

 

Installatiebedrijf Eric Leeghwater

10-luik in opdracht van Installatiebedrijf Eric Leeghwater (200x80cm)

Een schilderij met als thema: uw bedrijf of beroep. Het kan!